Atelier „Totul despre șerpi” la Reptiland în București, următorul atelier va avea loc sâmbătă, 9 decembrie

Unde: Reptiland, Bulevardul Expoziției nr 1C, București

Când: 9 decembrie, Grupa 1: 11.00 – 13.00; Grupa 2: 14.00 – 16.00

(vizitarea expoziției și participarea la atelier durează 2 ore)

Cine: copii cu vârste între 6 și 15 ani, însoțiți de părinți

Preț: 135 lei, cu reducere la 120 de lei pentru înscrierile online, în limita locurilor disponibile

Atenție locuri limitate!

ÎNSCRIE-TE AICI

Costul biletului include vizitarea expoziției plus participarea la atelier și este același și pentru copii și pentru părinți.

Ți-ai dorit vreodată să trăiești scena din Harry Potter, în care geamul care te desparte de animalele aflate în captivitate nu mai există iar tu poți să interacționezi direct cu ele?

Sună extraordinar și aproape imposibil. Cum ar fi dacă ai trăi o astfel de experiență rară?

Vino la Reptiland București unde imposibilul devine posibil!

Reptiland București și LearnGate aduc copiilor atelierul unic susținut de îndrăgitul biolog Bogdan Matei, care ghidează o interacțiune captivantă și educativă cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși.

Într-o lume a lui Harry Potter, poți fi convins că Bogdan Matei ar fi printre magicienii care vorbesc limba acestor reptile din ordinul Squamata, pentru că le înțelege perfect. Într-o lume a oamenilor, Bogdan Matei este biolog, zoo educator acreditat și totodată un împătimit crescător și iubitor de reptile, implicit de șerpi.

Vino la Reptiland București să trăiești tu însuți aventura! Ai parte întâi de incursiune de o oră în acest muzeu de științe modern. Te vei bucura, astfel, de experiența exotică a unor adevărate ecosisteme în miniatură și vei putea vedea zeci de specii de plante exotice și zeci de specii de reptile ce trăiesc în terarii și vivarii automatizate, de mari dimensiuni, care reproduc habitatul lor natural.

Aventura nu se va opri însă aici pentru că la finalul incursiunii în muzeu te va aștepta Bogdan Matei și pentru încă o oră vei trăi o experiență unică. Vei putea interacționa tu însuți cu pitonul tigru (birmanez), boa constrictor, boa de nisip, șarpele de porumb și pitonul regal.

Vei afla informații despre biologia șerpilor, ce sunt și unde trăiesc șerpii, cât de justificată este teama noastră față de ei, cum ne putem învinge frica de șerpi și multe alte lucruri captivante.

Nu pierde ocazia de a participa la atelierul interactiv „Totul despre șerpi”, de a descoperi lumea fascinantă a acestora într-un cadru deosebit, un proiect oferit de Reptiland București și LearnGate.

Șerpii cu care se realizează interacțiunea în cadrul atelierului „Totul despre șerpi” sunt crescuți în condiții de siguranță. De asemenea, aceștia sunt total nepericuloși fiind special antrenați de mici pentru interacțiunea cu publicul conform ultimelor standarde ce privesc bunăstarea animalelor, aplicate în toate grădinile zoologice moderne unde au loc astfel de activități educaționale.

 

ÎNSCRIE-TE AICI