Curs Robotică – pregătește-ți competențele pentru viitor

Vârstă minimă: 13 ani

Perioada: 10-14 iulie

Orar: luni-vineri, 10.00-14.00

Ai participat sau intenționezi să participi la un atelier organizat de LearnGate? Astăzi îți răsplătim curiozitatea printr-o promoție care îți va deschide oportunitatea de a deprinde una dintre competențele viitorului: robotica.

Înscrie-te la cursul de robotică organizat în parteneriat cu LearnGate pentru că îți oferim o reducere specială de 20% față de prețul de catalog!

Obține 20 de ore de robotică, la finalul cărora vei dobândi atât competențe în acest domeniu, cât și o certificare ECDL/ ICDL- The Digital Skills Standard.

Folosește vara în favoarea ta și pregătește-te pentru viitor!

Roboții și inteligența artificială schimbă rapid tabloul pieței de muncă a viitorului. Mașini care se conduc singure, roboți humanoizi care performează sarcini din ce în ce mai complicate, livrarea cu drone sunt câteva exemple despre evoluțiile spectaculoase care integrează roboții în viața de zi cu zi.

Va desființa automatizarea mai multe locuri de muncă decât va crea? Experții spun că nu. Potrivit specialiștilor de la Forumul Economic Mondial, până în 2025, noile tehnologii vor genera peste de 12 milioane de locuri de muncă față de cele pe care le vor desființa.

Cunoștințele în domeniul roboticii fac parte din competențele secolului XXI, fiind deja introduse în programa școlară a multor țări din Europa, SUA și Asia.

Dincolo de dezvoltarea unor abilități necesare în viitor, robotica este o experiență de învățare unică și aduce o serie de alte beneficii: dezvoltă gândirea critică și soluționarea creativă a problemelor. De asemenea, robotica face posibilă învățarea unor concepte de codare, matematică și știință în mod practic și atractiv.

Curs cu certificare ECDL Robotics

Acest modul este conceput pentru persoanele care doresc să dobândească cunoștințele de bază în domeniul roboticii și abilitățile necesare pentru asamblarea, programarea și controlarea unui robot simplu.

  • perioada: 10-14 iulie la sală
  • orar: luni-vineri, 10.00-14.00
  • durată: 20 ore
  • locație: sala ECDL de la Veranda Mall
  • preț: 500 lei (TVA inclus) / pret Learngate 400 de lei (TVA inclus)
  • vărstă minimă: 13 ani

Pentru detalii legate de cursul de Robotică, scrie un mail la office@learngate.ro sau sună la 0751188752.

Cursurile organizate de LearnGate și de parteneri au ca obiectiv dezvoltarea de competențe utile pentru piața de muncă a viitorului prin aplicabilitatea practică a unor concepte teoretice învățate în școală. Totodată, LearnGate are ca scop plasarea acestor competențe într-un context interdisciplinar, în vederea facilitării de conexiuni utile în viața de zi cu zi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.