„Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, atelier pentru copii, duminică, 3 martie

Vârsta recomandată: 8-11 ani

Când: seria 1: duminică, 3 martie, de la ora 13.30 (atelierul durează 1 oră)         seria 2: duminică, 3 martie, de la ora 15.30 (atelierul durează 1 oră)

Unde: Education Point, Piața Amzei 7-15, sector 1, București

Locuri limitate

Preț și înscriere: 120 lei, redus la 90 de lei pentru înscrieri până miercuri, 28 februarie (în limita locurilor disponibile)

Aveți un copil curios, pasionat de proiecte și interesat să afle cum funcționează lucrurile? Vreți să-l sprijiniți pentru a-și dezvolta și valoriza abilitățile și nu pierdeți nicio ocazie de a-i crește și cultiva curiozitatea?

Înscrieți-l la atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, unde prin activități practice și distractive copiii vor învăța:

  • să realizeze flori din hârtie de cromatografie: este o activitate STEAM, prin care copiii explorează conceptul de cromatografie;
  • să facă bombe de baie: este o activitate interesantă prin care copiii vor învăța despre reacțiile chimice;
  • să realizeze forme de plastic biodegradabil: vor produce plastic ecologic din ingrediente de uz plastic; din acesta vor realiza inimioare pictate pentru a le oferi mamei de 8 martie.

Știința evoluează mai repede ca niciodată iar șansa de a-i deprinde cât mai timpuriu mecanismele este o investiție în viitoarea carieră.

Mai mult, studiul științei formează un mod de gândire. O minte modelată de științe are un plus competitiv în meserii din domenii cu profil investigativ, chiar dacă acestea nu au legătură directă cu știința, precum finanțele și dreptul.

Pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.