“Get Ready for the New Tech”, atelierul a avut loc la 15 octombrie

Atelier de robotică și imprimare 3D

Unde: DN1 Value Centre, Calea București 2bis, zona Food Court

Când: duminică, 15 octombrie, de la ora 11.00 (atelierul va dura 2 ore)

Intrarea liberă!

DN1 Value Centre răsplătește și luna aceasta curiozitatea, oferind copiilor curioși un nou atelier în cadrul căruia vor putea afla într-un mod atractiv informații captivante.

Cursul „Get Ready for the New Tech”, realizat de ECDL în colaborare cu LearnGate, va oferi copiilor posibilitatea de a interacționa noi tehnologii precum 3D Printing si roboti. De asemenea, copiii vor afla informații interesante despre cum pot utiliza noile tehnologii  în viața lor.

Prima parte a atelierului va fi dedicată imprimării 3D, iar cei prezenți vor afla ce este această tehnologie, cum lucrează un printer 3D, ce materiale sunt folosite și în ce domenii se folosește 3D Printing-ul.

La final, copiii vor asista la o demonstrație de modelare pe calculator a unui model virtual 3D. Pe parcursul prezentării și la finalul acesteia, copiii vor vedea cum lucrează o imprimantă 3D.

A doua parte a cursului este dedicată roboticii, iar cei mici vor avea ocazia să lucreze cu roboți programabili, în echipe, putând să înțeleagă programarea și funcționarea acestora.