Negocierea învățată cu ajutorul jocurilor, în limba engleză, următorul atelier: duminică 26 noiembrie, ora 10.00

Workshop susținut de Georgiana Surdu, lector dr. în cadrul Universității Româno-Americane din București și director executiv al Asociației Companiilor Chimice din România ROMCHIMICA   

Atelierul se va desfășura bilingv (în română și engleză)

Când: duminică 26 noiembrie, ora 10.00 (atelierul durează 2 ore).

Unde: Education Point, Strada Piața Amzei nr. 7-15

Cine: vârsta recomandată între 12-16 ani

Preț și înscriere: 200 lei, redus la 150 lei pentru înscrieri până la 24 noiembrie, în limita locurilor disponibile.

ÎNSCRIE-TE AICI

Pentru orice detalii, scrieți un mail la adresa office@learngate.ro sau sunați la 0751188752.

Locurile sunt limitate.

Negocierea nu este un joc, însă poate fi învățată cu ajutorul jocurilor și simulărilor. Exercițiile de negociere din cadrul workshopului LearnGate sunt astfel gândite încât noii participanți să se alăture cu ușurință.

Ce vom afla? Ce tipuri de negociere există și ce tipologii de negociatori, cum să identificăm interesele reale ale partenerilor de negociere și cum să abordăm negocierea cu parteneri din alte culturi.
Totodată, vom descoperi că la baza unei negocieri de tip win-win stă o comunicare eficientă, așadar vom explora tipurile de comunicare și vom învăța cum să eliminăm barierele în comunicare.

Ce aduce cursul de negocieri pentru copii și cui se adresează?

“Negocierea învățată cu ajutorul jocurilor” este un workshop bazat pe jocuri de rol care urmărește transmiterea unor noțiuni de bază, aplicate în procesul de negociere. Prin activitățile interactive și studiile de caz participanții își îmbunătățesc sau își dezvoltă abilitățile de comunicare, rezolvare a conflictelor și luare a deciziilor.
Deși există nenumărate oportunități pentru adulți să învețe despre negociere și să-și exerseze abilitățile, nu același lucru se poate spune despre copii.
Copiii primesc rareori o educație în negociere care să-i ajute în susținerea propriilor nevoi sau în evitarea unor conflicte înainte de a începe. Cu toate acestea, chiar și copiii foarte mici sunt capabili să înțeleagă conceptele de bază ale negocierii, pot planifica ce vor face dacă nu obțin ceea ce își doresc și chiar pot aplica strategii pentru a-și atinge obiectivele oferindu-le celorlalți ceea ce își doresc.
Totodată, ei trebuie să înțeleagă că modul în care îți promovezi  cunoștințele sau imaginea contează la fel de mult ca ceea ce ai acumulat la nivel de expertiză. Capacitatea pe care o ai pentru a-ți transmite ideea sau punctul de vedere poate face diferența între eșec și succes. Modalitatea în care reușești să faci față unor convorbiri dificile te ajută să depășești momente critice.

Ce vor învăța la curs?

  • De câte tipuri sunt negocierile și cum putem utiliza fiecare context
  • Câte tipologii comportamentale există și cum sunt ele asociate cu negocierea
  • Cât de importantă este pregătirea într-o negociere și care sunt sursele noastre de informare
  • Cum să negociem cu persoane din alte culturi și să evităm neînțelegerile care vin din limbă, tradiții și obiceiuri etc.
  • Câte tipuri de comunicare există și cum să le utilizăm eficient

Cine predă cursul?

Georgiana Surdu are o carieră de 17 ani în mediul academic, fiind lector dr. în cadrul Universității Româno-Americane din București. Având un doctorat în Economie și Afaceri Internaționale, Georgiana predă cursuri legate de negocierea afacerilor internaționale în limba română și limba engleză, fiind profesor invitat al unor universități din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu.
La Universitatea Româno-Americană a coordonat activitățile Centrului de Negociere și Mediere și s-a ocupat de numeroase activități ale Școlii de Vară, organizată în parteneriat cu Universitatea Alabama din Huntsville. În perioada 2016-2020 a ocupat funcțiile de prodecan și decan al Facultății de Studii Economice Europene.
Din anul 2019 ocupă funcția de director executiv al Asociației Companiilor Chimice din România – ROMCHIMICA, conlucrând cu cei mai importanți jucători din această industrie, atât la nivel național, cât și european.
Georgiana a avut posibilitatea să interacționeze cu copii în cadrul atelierelor de negociere, fiind trainer în Tabăra Internațională Cangurul 2012, unde au participat copii olimpici la diverse subiecte.
Totodată, a susținut numeroase ateliere de negociere în licee, în format fizic și online.

Pentru detalii legate de locație și înscriere, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Foto: imagine realizată cu AI în Canva