Promoții LearnGate. Curs de computing

Curs Computing (programare Python) – online

Vârstă minimă: 13 ani

Perioada: 31 iulie – 4 august 2023

Orar: luni-vineri, 10.00-14.00

Durată: 20 ore

Preț: 650 lei (TVA inclus) 520 preț LearnGate (prețul include curs, testare, suport de curs și certificare ECDL Computing) ;

Ai participat sau intenționezi să participi la un atelier organizat de LearnGate? Astăzi îți răsplătim curiozitatea printr-o promoție care îți va deschide oportunitatea de a deprinde una dintre competențele viitorului: cursul de Computing.

Înscrie-te la cursul de Computing organizat de ECDL, în parteneriat cu LearnGate, pentru că vei primi o reducere specială de 20% față de prețul de catalog!

De ce este important să ne dezvoltăm gândirea computațională?

În ultimii ani, gândirea computațională a devenit una dintre abilitățile cele mai importante pentru toți, în special pentru tineri, asta datorându-se schimbărilor de pe piața muncii și rolului tot mai important pe care l-au căpătat algoritmii și inteligența artificială. A fi capabili să rezolvăm probleme chiar gândind ca un programator devine din ce în ce mai necesar.

ECDL Computing este primul modul internațional de certificare la standard internațional ECDL care stabilește conceptele esențiale și competențele referitoare la abilitatea de a utiliza gândirea computațională și dezvoltă cunoștințele de programare pentru a crea aplicații simple de computer, folosind un limbaj de codare tot mai popular – Python.

Cu o experiență de 27 de ani în învățământ și colaborator cu experiență în proiectele ECDL Romania, profesoara Mariana Violeta Ciobanu ne împărtășește câteva păreri despre cursul cu certificare ECDL Computing, pe care îl și predă în cadrul școlii de vară – ECDL EduHub Summer School.

”În cadrul acestui curs, participanții se familiarizează cu tehnicile specifice gândirii computaționale precum: descompunerea, recunoașterea de șabloane, abstractizarea, elaborarea algoritmilor.  Astfel, aceștia își dezvoltă competențele de programare în limbajul Python și învață să creeze interfețe grafice și jocuri folosind comenzi din bibliotecile Turtle și PyGame. Totodată cursul promovează gândirea creativă și inovatoare și încurajează abilitățile de colaborare și comunicare în contextul lucrului în echipă.”

De asemenea, profesoaa Violeta Ciobanu subliniază importanța gândirii computaționale și afirmă că: ”Le permite cursanților să-și îmbunătățească modul de abordare a rezolvării problemelor, să-și structureze raționamentul de rezolvare și, astfel, să găsească soluții optime pentru probleme din viața de zi cu zi!”.

Potrivit profesoarei Mariana Ciobanu, absolvenții acestui curs au ”apreciat modul în care conținutul cursului a fost structurat și au evaluat pozitiv eficacitatea învățării (instruirii) în ceea ce privește modul de predare, exercițiile practice, resursele suplimentare și feedback-ul primit pe parcurs.”

Așadar, dacă îți dorești să iei parte la un curs interactiv și de actualitate, te așteptăm și pe tine să te înscrii la cursul cu certificare ECDL Computing!

Acesta se va desfășura astfel:

         perioada: 31 iulie – 4 august 2023

         orar: luni-vineri, 10.00-14.00

         durată: 20 ore

         mod de desfășurare: online

         preț: 650 lei (TVA inclus) 520 preț LearnGate (prețul include curs, testare, suport de curs și certificare ECDL Computing)

         vârstă minimă: 13 ani

       Cerințe pentru participare: cunoștințe operare computer

Locurile pot fi rezervate pe e-mail eduhub@erba.ro sau la tel. 0745.636.994

Image by vectorjuice on Freepik

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.